Bmw 1 Serisi Kirmizi

52 adet bmw 1 serisi 6900 tlden baslayan fiyatlarla. Benzin otomatik vitesli garantilidir hidrolik direksiyon dijital klima geri.









Download Image


Bmw 1 Serisi Ikinci El Kirmizi Bmw 1 Serisi Mitula Arabalar




Bmw nin butun parcalari orijinaldir.



Bmw 1 serisi kirmizi. Bir onceki govde olan e87 modeline gore bircok alanda degisiklik bulunan f20 govde 2012 yilinda piyasaya suruldu. Bmw 1 serisi muayenesi yapilmistir. Yeni bmw 1 serisi hayranlik dolu bakislari uzerinde toplamaya hazir.



Aracin herhangi bir sorunu yoktur. Yok 1 kurus masrafi yok aracimi kesinlikle diger 116larla karistirmayin rengi kirmizi degil ates kirmizisidir canlida daha canlidir. Hayalet ekranin turevi arka park sensoru.



Dilerseniz f20 govde kodlu 1 serisi ile baslayalim. Bmw 1 serisinde bu simge kirmizi renkte yanarsa en kisa surede emniyetli bir sekilde durdurun ve motoru derhal kapatin. Size daha iyi hizmet sunmak icin cerezler kullaniyoruz.



Piyasaya ciktigi anda ozellikle tasarim alanindaki elestirmenler tarafindan far ve stop yapisi nedeniyle cesitli elestiriler aldi. Aracimiz bmw 1 serisi yetkili servisinde bakimi yapilmistir. Degisen parcasi ve boyasi yoktur.



Motorun sogumasina ve sogutma sivisi seviyelerinin kontrol edilmesine izin verin. Bmw 1 serisi 118i joy 2. El araba resimleri ic ve dis bmw 1 serisi resim galerisi.



Bu arac istanbul ili bagcilar ilcesinde satiliktir. Rengi bmw kizil kirmizi sun. Ayni durum modern bir atmosfere sahip ve premium kalitesi ve ferahligiyla ilham veren ic tasarim icin de gecerlidir.



Bunlar premium line ve m sport. F20 bmw 1 serisine iki farkli tasarim paketi alabiliyorsunuz. Bmw 1 serisi modeli her ne kadar markanin baslangic asamasi olsa da yine de kaliteden odun vermiyor.



Kirmizi seritli parlak siyah ic kaplamalar bulunuyor. Isik sari renkte yaniyorsa motorun sogumasi icin hizi dusurun. Size daha iyi hizmet sunmak icin cerezler kullaniyoruz.



Ikinci el kirmizi bmw 1 serisi icin en iyi teklifleri bulun. Aracin motor gucu yuruyeni cok iyi durumdadir. Bmw 1 serisi ikaz lambalari ve anlamlari.



Sos butonu ve teleservice hizmeti standart donanim olarak sunulacak. Modern tasarim dili daha ilk bakista ayirt edilmesini saglar.










Download Image


Bmw 1 Serisi 1 16i Otomobil Ilani 202492 Kktcarabam Com










Download Image


Bmw 1 Serisi E87 Wikiwand










Download Image


Otovadeli Bmw 1 Serisi 116d





Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Bmw 1 Serisi Kirmizi"

Post a Comment